Az apartmanról
Felszereltség | Információ | Képek | További apartmanok
Információ
A közel 20 évvel ezelőtt épült ház 201-es és 209-es apartmanja  2007 nyarán és őszén teljes felújításon esett át. A Három Soós Kft. által ajánlott apartmanok a padlózattól a mennyezetig, a konyhától a mellékhelyiségekig, nemcsak felújításra kerültek, hanem teljesen új bútorzatot is kaptak. Az apartmanok mindegyikében önálló főzőfülke, hűtőszekrény és a megszokott evő-és étkezési eszközök találhatók. Az apartmanokhoz önálló teraszok tartoznak székekkel.  A szobákban lévő televíziók magyarországi műsorok vételére is alkalmasak.

A 201-es apartman 3 felnőtt vagy 2 felnőtt és egy-két gyermek kényelmes pihenését szolgálja. Az önellátó konyhasaroktól elkülönített nappali, és a fürdőszobától külön működtethető WC minden tekintetben kielégíti a lakásból akár ki sem mozduló vendégek igényeit is.

A 209-es apartman két önálló lakóhelyiségből, konyhából fürdőszobából és egy előszobából áll. A 209-es szoba 4 felnőtt vagy 2 felnőtt és 2-3 gyermek kényelmes elhelyzésére alkalmas. Az apartmanok teraszáról a napfelkete és a napnyugta egyaránt élvezhető. Az épületben 30-40 fő elhelyezése lehetséges más tulajdonostársak apartmanjaival együtt. Így télen-nyáron van lehetőség 1-1 autóbusznyi kirándulócsapat elhelyezésére is.

Látogató számláló