A környék és megközelíthetősége

Az apartman szálló megközelíthetőségéről, a legjobb útvonalakról és a különleges kérdésekre válaszokról a Három Soós Kft e-mail címén lehet érdeklődni.
A szálló távolsága Budapesttől 550 km, melyől az utolsó 15km-t leszámítva végig autópályán lehet utazni. A Wörthi-tavon, elsősorban vitorlás hajók, csónakok és elektromos motorral rendelkező vízi járművek közlekedhetnek. A strandok sűrűn követik egymást, a parton még sincs zsúfoltság. A környéken sok kerékpár és motoros túrára van lehetőség. Érdemes kharintiai kártyát vásárolni , sok kedvezményt biztosít hajókirándulásokon , belépőknél.
Az időjárási viszonyok : a májustól októberig tartó időkben a tó és a környék gyakorlatilag viharmentes, a hegyek ölelése pedig annyira összesűríti a délelőtt kb. 9-től délután kb. 19-ig folyamatosan sütő nap melegét, hogy a tó vizét ezen időszakban 25-27C-fokra melegíti fel. Sok tó található a szálló közelében pl. a 3km2 felületű Haffner See. A wörth-i tó már az 1880-as évektől kezdve a bécsi udvar és a bécsi polgárok kedvelt kiránduló-és üdülőhelye is volt és maradt a mai napig is. A tó egyik legjelentősebb turisztikai központja, Velden városa 12km-re van az apartman szállótól. Saját stranddal, hajókikötővel és az Európa szerte híres Casino-jával rendkívül kedvelt és kiváló pihenődhely.
Ausztriában mindenütt sok figyelmet kapnak a gyerekek, akik számára kölcsönözhető kerékpárok, csónakok és az apartman közelében található játszóterek állnak rendelkezésre. Ugyancsak érdemes Klagenfurt vagy Villach áruházait is meglátogatni. A nyári időszakban rendszeresek a helyi piacozások; sült-főtt húsos, kolbászos, virslis, sonkás vásárok, a helyi kézművesek portékáiból rendezett kiállítások. A közeli Tarvísió kisvárosa nem csupán síközpontként, hanem a három ország - Ausztria, Szlovénia és Olaszország - találkozási pontjaként a környék piaci központjaként is ismert, kedves, barátságos kisvárosként tartják számon.

Térképek
Látogató számláló